Χρήσιμες συμβουλές για τα φρύδια σας

Τα περιποιημένα φρύδια με τέλειο σχήμα χαρίζουν ένα απίθανο και ιδιαίτερο βλέμμα.

Αναδεικνύουν το πρόσωπα σας και όλα τα χαρακτηριστικά του.

Στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς έχουν δημιουργηθεί διάφορες τάσεις για τα φρύδια. Αυτές δεν πρέπει να τις δεχόμαστε εύκολα διότι έχουμε δει ότι πολλές δεν έχουν αντέξει στο χρόνο.

Τα φρύδια κατέχουν μία ξεχωριστή θέση στο πρόσωπο μας

Το piercing, το βάψιμο των φρυδιών ή τα πολύ λεπτά φρύδια είναι καλό να αποφεύγονται καθώς δεν αναδεικνύουν όπως πρέπει το πρόσωπο μας.
Τα κατάλληλα εργαλεία όπως τσιμπιδάκι για την αφαίρεση φρυδιών και ψαλίδι για το ελαφρύ κόψιμο τους πρέπει να βρίσκονται μέσα στο νεσεσέρ σας.
Φροντίστε τα κάθε φορά που θέλετε να δώσετε σχήμα στα φρύδια σας, χρησιμοποιώντας μια ειδική χτένα για φρύδια.
Τα καλοσχηματισμένα φρύδια αναδεικνύουν όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Ταυτόχρονα δυναμώνουν το βλέμμα κάνοντας το μακιγιάζ να δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακό.
Οι make-up artist συμβουλεύουν ότι το σχήμα των φρυδιών μπορεί ποικίλλει από πρόσωπο σε πρόσωπο αλλά τα όμορφα φρύδια πρέπει να είναι προσεγμένα αλλά και φυσικά.

Πώς όμως μπορείτε να περιποιηθείτε τα φρύδια μας έτσι ώστε να έχετε ένα απίθανο βλέμμα και ταυτόχρονα να αναδείξετε τη φυσικότητα τους;

Χρήσιμες συμβουλές για την περιποίηση των φρυδιών σας

  • Προμηθευτείτε τα σωστά προϊόντα περιποίησης φρυδιών
  • Χρησιμοποιείστε τα κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ
  • Κουρεύετε τα φρύδια σας με μέτρο
  • Αποφεύγετε τα πολύ λεπτά ή γεωμετρικά σχήματα στα φρύδια σας
  • Μην αφαιρείτε τις ατίθασες τριχούλες που παρεκκλίνουν
  • Ενισχύετε την ποιότητα της τρίχας των φρυδιών σας

Χρησιμοποιούμε καθημερινά το Eyebrow Wax με Βιταμίνη Ε της Mîstico ως θεραπεία, ώστε να ενισχύσουμε την ποιότητα της τρίχας σας.

Το Eyebrow Wax είναι κερί για τέλειο σχηματισμό φρυδιών με Βιταμίνη Ε και με φυσική αντιοξειδωτική ιδιότητα. Χάρη στα συστατικά αγνής προέλευσης θρέφει τις τρίχες και κάνει τα φρύδια πιο δυνατά. Είναι δανικό για όλους τους τύπους και τόνους δέρματος.

Για φρύδια σε Hollywood Style με απίθανο βλέμμα!